Puma Cloudspun Low Tide Polo

Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 94%
• Elastan 6%

CLOUDSPUN Low Tide Golf Polo fra PUMA er en stilig og funksjonell golfpolo designet for å være den letteste delen av dagen din. Enten du planlegger en dag på golfbanen eller en dag på kontoret, passer denne poloen perfekt inn.

CLOUDSPUN Low Tide Golf Polo er laget med tanke på allsidighet. Den er designet for å fungere like godt på golfbanen som i kontormiljø og alt imellom​​. Med en rekke størrelser fra S til XXL, er det en størrelse for enhver type golfspiller.

Men det som virkelig skiller denne golfpoloen fra andre, er CLOUDSPUN-teknologien. Denne teknologien gir det som PUMA kaller sitt mykeste, letteste, mest pustende og mest elastiske stoff til nå​​. Dette er mer enn bare tomme ord. CLOUDSPUN-teknologien er realisert gjennom en skreddersydd stoff som er børstet for ekstra mykhet. Den nye tilføyelsen inneholder også et fukttransporterende, fireveis stretchstoff designet for å levere bomullsmykhet og polyesterens ytelse uten å se ut som bare en golftrøye​​.

Chris MacNeill, Senior Product Line Manager for PUMA Golf Apparel, uttalte om den nye kolleksjonen at de satte seg mål om å designe golfklær som en golfspiller faktisk ville ønske å leve i. De valgte skreddersydde stoffer som kunne bevege seg med golfspilleren uansett hvor dagen deres måtte ta dem. Hver bit føles like behagelig som din favorittmyke, koselige t-skjorte, men ser ut som et sofistikert, klassisk golfstykke designet for å prestere med deg på banen. Følelsen er nøkkelen når det gjelder klærne dine, og disse stykkene vil føles bedre enn noe du noen gang har hatt på deg”.

Med CLOUDSPUN Low Tide Golf Polo får du en kombinasjon av komfort, stil og ytelse. Den er laget for å føles som en myk t-skjorte mens den leverer ytelsen til en golfpolo. Uansett om du planlegger en hel dag på golfbanen eller bare en rask ni hull etter jobb, vil denne golfpoloen holde deg komfortabel og ser bra ut. Så hvis du er på utkikk etter den perfekte golfpoloen, bør du definitivt vurdere CLOUDSPUN Low Tide Golf Polo fra PUMA.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.