Tilbud!

Calvin Klein Knit Shorts

kr 549

-21%
Calvin Klein Knit Shorts
Calvin Klein Knit Shorts kr 549
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 96%
• Elastan 4%

Calvin Klein Knit Shorts fremstår som en sann refleksjon av merkets karakteristiske stil, kombinert med nødvendig komfort og varig kvalitet. Disse shortsene skriker ikke bare av stil, men er også laget med hensyn til holdbarhet, noe som sikrer at de vil bli et fast inventar i garderoben din i mange år.

Først og fremst er materialet de er laget av – en intelligent blanding av bomull og polyester. Dette materialet har en unik strikketekstur, noe som gir disse shortsene en særegenhet og personlighet. Denne blandingen gir også en utrolig mykhet, og gir dermed et behagelig klesplagg du kan bruke hele dagen, hver dag. Dette er klær som ikke bare er stilige, men også en fryd å ha på seg.

Passformen er en annen fremragende egenskap ved Calvin Klein Knit Shorts. De har en klassisk passform med lavt liv, noe som gir shortsene et tidløst utseende, samtidig som de gir den komforten og friheten man ønsker i et par shorts. Elastisk midje og en bred linning sikrer at shortsene sitter godt på kroppen, uten å føles for stramme. Dette bidrar til en behagelig brukeropplevelse, enten du bruker dem til trening, en uformell sammenkomst, eller bare slapper av hjemme.

Calvin Klein Knit Shorts er utvilsomt et allsidig plagg. Selv om de passer perfekt til daglig bruk, er de også ideelle for sportslige aktiviteter. Materialet er lett og luftig, noe som sikrer optimal pusteevne og bevegelsesfrihet. Dette gjør dem til et perfekt valg for trening eller bare for å henge rundt på en lat søndag.

Hvis du er på jakt etter en shorts som kan brukes til mange anledninger, vil Calvin Klein Knit Shorts definitivt være et godt valg. Fra hverdagsbruk til fritidsaktiviteter, disse shortsene er designet for å imøtekomme alle dine behov.

En annen viktig ting å nevne er deres holdbarhet. Calvin Klein er kjent for å lage klær av høy kvalitet, og disse shortsene er ikke noe unntak. Den robuste blandingen av bomull og polyester sikrer at de ikke bare vil føle seg bra, men også vil se bra ut etter mange års bruk. Dette er et plagg som er laget for å vare, og det er en investering som vil lønne seg over tid.

Calvin Klein Knit Shorts er ikke bare et produkt, det er et uttrykk for stilsikkerhet, komfort og kvalitet. Med sin unike blanding av bomull og polyester, dens klassiske passform med lavt liv, og dens allsidighet, er dette et par shorts som virkelig skiller seg ut. Disse shortsene er mer enn bare et klesplagg – de er en livsstil, et uttrykk for stil og personlighet. Enten du bruker dem til trening, en uformell sammenkomst, eller bare som et komfortabelt klesplagg for hverdagsbruk, er Calvin Klein Knit Shorts et utmerket valg. De vil ikke bare gjøre deg stilfull, men vil også sørge for at du er komfortabel i mange år fremover.

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo