Balansepute Yoga 63cm

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag


Ta din yoga og balansetrening til neste nivå med denne allsidige Balanseputen på 63 cm. Laget av slitesterkt PVC med en robust ABS-chassis, er denne balanseputen designet for å tåle de mest utfordrende treningsrutinene. Den store størrelsen gir en stabil plattform for et bredt spekter av øvelser, samtidig som den utfordrer kroppen din til å opprettholde balansen og aktiverer kjerne muskulaturen.

Slik bruker du Balanseputen:

  1. Plasser balanseputen på en flat overflate og bruk inflatoren til å blåse den opp til ønsket fasthetsnivå.
  2. Sett i luftpluggen for å forhindre luftlekkasje under treningen.

Forslag til Øvelser:

  • Balanse Squats: Stå på balanseputen med føttene i hoftebredde avstand og utfør squats for å forbedre benstyrke og balanse.
  • Planken med en Vri: Plasser underarmene på balanseputen og hold en plankeposisjon, og roter deretter kroppen forsiktig fra side til side for å utfordre kjernen.
  • Push-ups: Plasser hendene på puten og utfør push-ups, putens ustabilitet vil øke intensiteten i øvelsen for armene og brystet.
  • Mageøvelser: Sitt på puten og lene deg tilbake med føttene i luften for å gjøre V-sit-ups eller russiske vridninger for å trene mage- og kjernemuskulaturen.
  • Yogaposer: Bruk balanseputen til å utfordre balansen i ulike yogaposer som trebenet hund eller krigerposisjonene.

Dette produktet kommer med en manuell, så du kan følge instruksjonene for ytterligere øvelser og råd for å få mest mulig ut av din trening. Balanseputen er et flott tillegg til enhver fitnessrutine, og gir en ekstra utfordring som kan hjelpe med å forbedre balansen, styrke og fleksibilitet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 2,000 kg

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening