Legg til i handlekurven
Tilbud!

Yogamatte Naturgummi + PU

Opprinnelig pris var: kr 699.Nåværende pris er: kr 559.

-20%
Yogamatte treningsmatte Naturgummi + PU
Yogamatte Naturgummi + PU kr 699 Opprinnelig pris var: kr 699.kr 559Nåværende pris er: kr 559.
Opprinnelig pris var: kr 1736.Nåværende pris er: kr 1379.
Opprinnelig pris var: kr 1516.Nåværende pris er: kr 1159.
Opprinnelig pris var: kr 1287.Nåværende pris er: kr 989.
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Yogamatte Naturgummi + PU er topp valget for den miljøbevisste og helsefokuserte yogautøveren. Denne matten kombinerer naturlig gummi og PU (polyuretan) for å gi overlegen grep, holdbarhet og komfort.

Høydepunkter:

  • Økovennlig Materiale: Matten er laget av naturlig gummi og PU, en kombinasjon som ikke bare er holdbar og robust, men også bedre for miljøet enn mange tradisjonelle materialer.
  • Optimal størrelse: Med en størrelse på 183 x 68 x 0.3 cm, tilbyr denne matten litt ekstra bredde sammenlignet med standard yogamatter, noe som gir deg god plass til å utføre en rekke øvelser og positurer.
  • Eksepsjonelt Grep: Den unike overflatestrukturen sikrer et eksepsjonelt grep, selv under svette forhold, slik at du kan holde positurene dine stabile uten å skli.

Fordeler ved å Bruke Yogamatte Naturgummi + PU:

  • Stabilitet og sikkerhet: Den høye kvaliteten på gripe overflaten hjelper til med å forhindre glidning og skader, og gir en sikker praksis for alle nivåer av yogautøvere.
  • Komfort for alle typer øvelser: Om du utfører stående, sittende eller liggende øvelser, gir den polstrede overflaten støtte og komfort.
  • Lett å vedlikeholde: Denne matten er enkel å rengjøre og vedlikeholde, og sikrer at du alltid har en hygienisk overflate å jobbe på.
  • Holdbarhet: Kvalitet Materialene sikrer at matten tåler langvarig bruk uten å forringes, noe som gjør den til en kostnadseffektiv investering.

Yogamatte Naturgummi + PU er et utmerket valg for yogautøvere som verdsetter kvalitet og bærekraftighet. Denne matten er designet for å støtte en variert praksis, fra rolige strekk til mer dynamiske flytserier, og er et ideelt underlag for alle dine treningsbehov.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg