Tilbud!

Puma Strong Shine BH

kr 299

-40%
Puma Strong Shine BH
Puma Strong Shine BH kr 299

Fullfør antrekket

Puma Strong 7/8 Shine Tights
Opprinnelig pris var: kr 398.Nåværende pris er: kr 358,20.
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 91%
• Elastan 9%

Ser du etter en trenings-BH som gir deg støtte og komfort under treningsøktene dine? Da er Puma Strong Shine BH det du leter etter. Denne BH-en gir deg støtte på middels nivå under treningsøktene dine, noe som gjør den ideell for en rekke forskjellige aktiviteter.

Det unike med Puma Strong Shine BH er at den har detaljer med sterk elastikk. Denne elastikken hjelper til med å holde BH-en på plass og gir deg den nødvendige støtten for å kunne trene effektivt og komfortabelt. Du vil ikke føle at du må justere BH-en din midt i en treningsøkt igjen.

I tillegg har denne BH-en Puma’s dryCELL-teknologi. Denne teknologien bidrar til å holde deg ultra-kjølig mens du svetter det ut. Du kan være sikker på at du vil føle deg komfortabel og tørr gjennom hele treningsøkten.

En annen bemerkelsesverdig funksjon ved Puma Strong Shine BH er dens miljøvennlige design. Den er laget med minst 20% resirkulert materiale. Dette er et skritt mot en bedre fremtid, og ved å velge denne BH-en, bidrar du til å redusere avfall og bevarer ressursene våre.

Puma Strong Shine BH har også et racerback-design, noe som gir økt bevegelsesfrihet og komfort. I tillegg har den Puma nr. 2-logoen på underbandet og Puma Cat-logoen på brystet, som legger til et elegant preg på det allerede stilige designet.

Enten du er en ivrig treningsentusiast eller bare leter etter en komfortabel og støttende BH for hverdagsbruk, er Puma Strong Shine BH et utmerket valg. Den kombinerer funksjonalitet, komfort og stil, noe som gjør den til et must-have tilbehør i enhver treningsgarderobe​.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo