Tilbud!

Calvin Klein Modern Cotton Thong

kr 159

-36%
Calvin Klein Modern Cotton Thong
Calvin Klein Modern Cotton Thong kr 159

Fullfør antrekket

Calvin Klein BH Bralette Lift - NOS
Opprinnelig pris var: kr 289.Nåværende pris er: kr 260,10.
Calvin Klein BH Bralette Lift - NOS
Opprinnelig pris var: kr 499.Nåværende pris er: kr 449,10.
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Bomull 53%
• Modal 35%
• Elastan 12%

Calvin Klein Modern Cotton Thong er et perfekt tilskudd til din undertøyssamling. Denne minimalistiske og stilige stringtrusen kombinerer komfort og luksus, og gir deg en følelse av selvsikkerhet og velvære hver gang du har den på deg. Med sitt ikoniske design og høy kvalitet er dette plagget laget for å imponere og vare lenge i garderoben din. Passer perfekt sammen med Calvin Klein BH hvit, svart, rød, oransje eller noen av de andre fargene vi har.

Denne stringtrusen er laget av en myk og elastisk bomullsblanding som gir optimal komfort og bevegelsesfrihet. Materialet puster godt og sørger for en behagelig følelse hele dagen. Den sømløse konstruksjonen og den smale kanten sørger for at trusen ikke synes under klærne, noe som gjør den til et perfekt valg for figurnære antrekk.

En av de mest fremtredende egenskapene ved Calvin Klein Modern Cotton Thong er det ikoniske, brede elastiske midjebåndet. Dette båndet er preget med Calvin Klein-logoen, som er et symbol på kvalitet og tidløs stil. Midjebåndet sørger også for en perfekt passform og holder trusen på plass gjennom hele dagen.

Calvin Klein Modern Cotton Thong er tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser og farger, slik at du kan finne den perfekte kombinasjonen som passer din personlige stil og preferanser. Enten du er ute etter en nøytral farge for daglig bruk eller et mer dristig og lekent mønster for spesielle anledninger, har dette utvalget noe for enhver smak.

Invester i kvalitet og komfort med Calvin Klein Modern Cotton Thong, og opplev den selvsikkerheten og bekvemmeligheten denne stringtrusen kan tilby. Denne elegante og tidløse designen vil uten tvil bli en favoritt i undertøysskuffen, og et essensielt plagg for enhver moderne og stilsikker kvinne.

calvin klein logo

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.