Calvin Klein LS Top

kr 899

Calvin Klein LS Top
Calvin Klein LS Top kr 899
Bare 8 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 73%
• Elastan 27%

Calvin Klein har alltid vært kjent for sin tidløse design, høy kvalitet og evne til å forstå moderne motebehov. Det siste tilskuddet til denne anerkjente porteføljen er CK Sport, en revolusjonerende linje med aktivtøy som ikke bare er skapt for å se bra ut, men også for å føle seg bemerkelsesverdig godt.

CK Sport kombinerer det beste fra to verdener: utsøkt stil og førsteklasses tekniske detaljer. Dette sikrer at den ikke bare gir et sterkt førsteinntrykk, men også hjelper brukerne å prestere på sitt beste.

La oss først ta for oss stoffets tekniske egenskaper. CK Sport benytter seg av et avansert, fuktighetsavvisende stretchstoff som er spesielt designet for å trekke fuktighet bort fra huden. Resultatet? En behagelig tørr følelse selv under de mest intensive treningsøktene. Denne teknologien sikrer at du ikke bare forblir tørr, men også opplever full frihet i bevegelse, slik at ingenting kommer i veien for ditt beste, enten du løper, sykler, gjør yoga eller enhver annen aktivitet.

Designet er selvsagt ingen ettertanke. Denne Calvin Klein LS toppen har en moderne passform, som er kroppsnær, men ikke begrensende. Denne passformen fremhever kroppens konturer på en flatterende måte, samtidig som den gir komfort. Høydepunktet er den elegante 1/4 glidelåshalsen med en mock-hals, som ikke bare gir en stilig estetisk touch, men også gir ekstra beskyttelse mot elementene.

Lange ermer gir den ideelle balansen mellom komfort og funksjonalitet. Og for å gi den ekstra piffen av design, finnes det en dobbel sømdetalj på midten av ryggen, noe som gir et hint av sofistikert raffinement. Men, som alltid, er det Calvin Klein-merket som gir den definitive touchen. Den diskret plasserte logoen på skulderen og ermet er en påminnelse om kvaliteten og arven til dette ikoniske merket.

Ønsker du bekreftelse på passformen? Vår modell, som er 1,76 meter høy, bærer størrelse S og den kler henne perfekt. Dette bringer oss til et annet viktig aspekt ved Calvin Klein LS Top – dens inkluderende størrelsesutvalg. Uansett din kroppsbygning eller preferanser, fra XS til XXL, er det en størrelse som venter på å forsterke din trening eller hverdagslook.

Men hva er en topp uten holdbarhet? Denne CK Sport-toppens sammensetning av 73% polyester og 27% elastan garanterer lang levetid, uansett hvor intens treningsøkten er. Men selv om den er solid, trenger den kjærlig omsorg. Du kan maskinvask den for enkel rengjøring, men husk å unngå tørketrommel for å bevare dens form og elastisitet over tid.

Sluttelig, det er viktig å vite hvor produktet kommer fra. Denne toppen er stolt produsert i Sri Lanka, et land kjent for sin ekspertise innen tekstilproduksjon.

Med Calvin Klein LS Top fra CK Sport-serien, får du mer enn bare et klesplagg; du får et statement. Et statement som sier at du verdsetter kvalitet, komfort, funksjonalitet og stil. Uansett hva treningsdagen bringer, vil du være forberedt, føle deg komfortabel og se upåklagelig ut.

Så, hvorfor vente? Ta steget videre i din treningsreise med et klesplagg som forstår dine behov, fremhever din stil og garanterer ypperlig kvalitet. Calvin Klein LS Top er ikke bare en investering i mote, men en investering i deg selv.

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo