ICIW Mercury Cropped Jacket

kr 998

ICIW Mercury Cropped Jacket
ICIW Mercury Cropped Jacket kr 998
Bare 3 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 100%

 

ICIW Mercury Cropped Jacket er den perfekte jakken for deg som ønsker en kombinasjon av stil og komfort. Med sitt moderne design og høye kvalitet vil du garantert føle deg unik og selvsikker når du har denne jakken på.

Materialet er av ypperste kvalitet og vil beskytte deg mot vær og vind. Jakken har en croppet stil, noe som gir et trendy og unikt utseende. Du vil garantert være en blikkfang når du har denne jakken på!

Jakken har også praktiske lommer, slik at du kan oppbevare småting som telefonen din og lommeboken din på en sikker måte. Du vil ikke lenger måtte bekymre deg for at tingene dine skal falle ut eller bli ødelagt når du er på farten.

I tillegg er jakken enkel å ta vare på. Du kan enkelt vaske den i vaskemaskinen, noe som gjør at du kan bruke den igjen og igjen. Jakken vil også holde seg godt etter mange vask, takket være den høye kvaliteten på materialet.

Alt i alt er ICIW Mercury Cropped Jacket en jakke du ikke vil være foruten. Den vil bli din nye favorittjakke, både når det gjelder komfort og stil.

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo