Under Armour OutRun The Storm Jakke – Dame

kr 1099

Under Armour OutRun The Storm Jakke - Dame
Under Armour OutRun The Storm Jakke - Dame kr 1099
Bare 8 igjen på lager!
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

Når du skal ut på løpeturen din er det essensielt å ha klær som står ved din side uansett hva naturen kaster din vei. Under Armour OutRun The Storm jakke for damer er designet med nettopp dette i tankene. Denne jakken er ikke bare vanntett, den er super-vanntett. Dette betyr at den gir en overlegen beskyttelse i forhold til andre løpejakker designet for regn, og den vil vare lenger. Så uansett hvor kraftig regnskuret blir, kan du være trygg på at denne jakken vil holde deg tørr.

Men denne jakken handler ikke bare om å holde regnet ute. Med Under Armour’s avanserte Storm-teknologi kan du stole på at den avstøter vann uten å ofre pusteevne. Denne teknologien sikrer at vannmolekylene blir presset ut, samtidig som den tillater luftmolekyler å sirkulere fritt. Dette betyr at selv under de mest utfordrende løpeturer vil du oppleve en optimal balanse mellom beskyttelse og komfort.

Som om ikke det var nok kommer jakken også med en vind resistent konstruksjon. Dette gir deg den beskyttelsen du trenger fra de skarpe, kjølige vindene, spesielt viktig for de av oss som liker å løpe i varierte forhold.

En av de viktigste aspektene av en god løpejakke er dens evne til å gi bevegelsesfrihet og i denne forbindelse overgår Under Armour OutRun The Storm jakke mange konkurrenter. Den er laget av et lettvekts stretch vevet stoff som ikke bare forbedrer din mobilitet, men også gir en økt komfort. Og med 4-veis stretchmateriale kan du være sikker på at jakken flytter seg sammen med deg, uansett hvilken retning du tar.

Selv om funksjon er viktig, har designere også sørget for at jakken er både praktisk og stilig. På baksiden er det ventilasjonsåpninger som tilfører en ekstra dose av pusteevne slik at du holder deg kjølig selv når intensiteten i løpet øker.

For de som verdsetter praktiske oppbevaringsløsninger kommer jakken med sikre glidelåslommer, og en egen mediapocket på innsiden av den høyre lommen. Dette gir deg muligheten til å ha med deg dine nødvendigheter, enten det er nøkler, kort eller musikk for å motivere deg under løpeturen.

Sikkerhet er også en prioritet for Under Armour. Jakken er utstyrt med reflekterende detaljer som sikrer at du er synlig selv under løpeturer med lavt lys. Enten du liker å løpe tidlig om morgenen før soloppgang, eller sent på kvelden etter solnedgang, kan du være trygg på at du blir sett av andre.

En annen viktig funksjon er den fluorfrie vannavstøtende behandlingen. Ikke bare gir dette et ekstra lag av beskyttelse mot regnet men det er også miljøvennlig, noe som betyr at du kan løpe med god samvittighet vel vitende om at du også tar vare på planeten vår.

Under Armour OutRun The Storm jakke for damer er en nødvendighet for enhver seriøs løper. Den kombinerer overlegen teknologi med komfort, funksjonalitet og stil. Med denne jakken i garderoben din er det ingen grunn til å la regn, vind eller dårlige lysforhold hindre deg i å nå dine løpemål. Investeringen vil ikke bare gi deg en jakke av høy kvalitet men også en partner som vil være med deg kilometer etter kilometer, i solskinn og regn, dag og natt. Med Under Armour ved din side, kan du virkelig OutRun The Storm.

Brand

Under Armour

Under Armour er et amerikansk sportstøy- og tilbehørsmerke som ble grunnlagt i 1996 av Kevin Plank i Baltimore, Maryland. Merket har siden den gangen blitt en global gigant i sportsbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter for både profesjonelle atleter og hobbyutøvere. Under Armour har et rykte for å være innovative og utvikle teknologi som gir atletene en fordel på banen eller i treningsstudioet. Deres signaturprodukt er deres “Compression Shirt”, som gir atletene økt støtte og hjelper dem med å holde seg kjølig og tørr under trening. Dette produktet har blitt populært blant mange idrettsutøvere på grunn av dets overlegne kvalitet og funksjonalitet. I tillegg til deres kompresjonsprodukter tilbyr Under Armour også et bredt utvalg av sportsklær, inkludert t-skjorter, shorts, treningsbukser, joggesko og mer. Deres produkter er laget med teknologisk avanserte materialer som er designet for å hjelpe atletene å prestere på sitt beste. For eksempel bruker Under Armour materialer som er fukttransporterende, som hjelper atletene med å holde seg tørre under intense treningsøkter. De bruker også antibakterielle materialer som bidrar til å holde plagget friskt og luktfritt selv etter flere treningsøkter. Under Armour har også utviklet seg til å inkludere tilbehør som sportsklokker, solbriller og ryggsekker. Disse produktene er også designet med funksjonalitet i tankene, og inkluderer funksjoner som hjelper atletene med å holde seg organisert og fokusert på treningen. Merket har også blitt kjent for sin markedsføring. De har lansert en rekke kampanjer som har tatt verden med storm, inkludert deres “I Will” kampanje som fokuserer på å inspirere og motivere atletene til å jobbe hardt for å nå sine mål. Merket har også jobbet med en rekke idrettsutøvere og kjendiser for å fremme merket, inkludert basketballspilleren Stephen Curry, bokseren Anthony Joshua og skuespilleren Dwayne “The Rock” Johnson. I tillegg til å produsere kvalitetsprodukter og ha en sterk markedsføringsstrategi, har Under Armour også tatt et stort skritt inn i bærekraftighet. Merket har satt seg mål om å redusere sitt miljøavtrykk og har lansert en rekke bærekraftige initiativer for å oppnå dette. De har blant annet introdusert resirkulerte materialer og emballasje, og har jobbet for å redusere deres utslipp og energiforbruk i produksjonsprosessen.
Under armour logo