Skechers Max Cushioning Elite 2.0 BBK

Merke:Skechers

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Opplev neste nivå av maksimal sko demping med Skechers Max Cushioning Elite 2.0. Denne sporty skoen med snøring har et overlag av nettingmateriale med haptiske linjedetaljer, en luftkjølt Goga Mat™ fra Skechers, en innersåle infundert med kobber, og en ULTRA GO® dempet mellomsåle​​.

Skechers Max Cushioning Elite 2.0 er designet for eksepsjonell komfort og støtte. Skoen er utstyrt med en luftkjølt Goga Mat™ pustende innersåle med høyresponsiv demping. Dette lette og responsive ULTRA GO® dempingssystemet gir en utmerket støtte for føttene dine. Designet bruker et kobberinfundert fotsengfôr, noe som gir en ekstra fordel for helsen til føttene dine. I tillegg gir Ortholite® komfortskum-innersåle lag et langvarig demping og høy grad av pusteevne, med 5% resirkulert gummiinnhold. Det er også utstyrt med NRT – Natural Rocker Technology for en jevn overgang fra hæl til tå​.

Designet er laget med 100% veganske materialer, noe som gjør det til et utmerket valg for de som er opptatt av dyrevelferd og miljøet. Skoen har en sporty netting-snøring med haptiske linjedetaljer. Det har også en fleksibel yttersåle for bedre grep, en hældropp på 6 mm og en høyde på 2 tommer. Skoen er maskinvaskbar, noe som gjør vedlikeholdet enkelt og bekvemt. Detaljene inkluderer også det kjente Skechers-logoen, som er et symbol på kvalitet og stil​.

Skechers Max Cushioning Elite 2.0 er en sko som passer for deg som setter komfort og støtte i høysetet. Enten du skal på en lang spasertur, trene eller bare vil ha en sko som gir føttene dine det beste, er dette skoen for deg. Den er designet med tanke på komfort, med avansert teknologi som sikrer at føttene dine blir godt ivaretatt, samtidig som den har et stilig utseende som passer til mange antrekk. Med denne skoen kan du føle deg trygg på at du tar et miljøvennlig valg som ikke går på bekostning av komfort eller stil.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Skechers

Skechers er et amerikansk skomerke som ble grunnlagt i 1992. De er kjent for å lage komfortable og moderne sko for både kvinner, menn og barn. Skechers har et bredt utvalg av sko, fra joggesko til sandaler og støvler. De er også kjent for å bruke teknologi i sine sko, som for eksempel luftavkjølte såler og memory foam. Skechers er tilgjengelig over hele verden og er en populær merkevare blant mange.
skechers logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.