Puma Formknit Seamless T-Shirt

kr 398

Puma Formknit Seamless T-Shirt
Puma Formknit Seamless T-Shirt kr 398
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

Puma Formknit Seamless T-Shirt er en av de mest populære og ettertraktede T-skjortene som Puma har å tilby. Denne T-skjorten er en del av Pumas Formstripe-kolleksjon, og har blitt designet med fokus på funksjonalitet og stil.

T-skjorten er laget av et spesielt stoff som heter Formknit, som er en kombinasjon av elastisk polyester og polyamid. Dette stoffet gir T-skjorten en utmerket passform og bevegelsesfrihet. Stoffet er også fukttransporterende og puster, noe som betyr at T-skjorten holder deg kjølig og tørr under fysisk aktivitet.

En annen unik egenskap ved Puma Formknit Seamless T-Shirt er den sømløse designen. Dette betyr at T-skjorten er laget uten sømmer, noe som gir en myk og behagelig følelse mot huden. Denne designen reduserer også risikoen for irritasjon og gnagsår under fysisk aktivitet.

T-skjorten har også en moderne og stilig design med en klassisk Puma-logo på brystet og en kontrastfarge på ermene. Dette gjør T-skjorten til et flott tillegg til enhver treningsgarderobe.

Puma Formknit Seamless T-Shirt er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne den perfekte T-skjorten for deg. Denne T-skjorten er ideell for alle typer trening, enten det er løping, styrketrening eller yoga.

Alt i alt er Puma Formknit Seamless T-Shirt en utmerket T-skjorte for alle som ønsker å trene i stil og komfort.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo