Puma Ignite Elevate Golfsko

Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Puma Ignite Elevate Golfsko er en av de mest attraktive produktene for golfentusiaster. Disse skoene skiller seg ut med sin unike kombinasjon av stil, komfort og ytelse som gjør dem til et ideelt valg for både amatører og profesjonelle golfspillere.

Kvalitet og komfort er to hovedfaktorer som Puma har prioritert i designprosessen for Ignite Elevate Golfsko. Overdelen av skoen er laget av høykvalitets syntetisk materiale som gir utmerket komfort og pusteevne. Dette sikrer at føttene dine forblir tørre og komfortable gjennom hele golfspillet, uavhengig av værforholdene.

Puma Ignite Elevate Golfsko har også en unik Ignite-skum mellomsåle. Dette er en innovativ teknologi utviklet av Puma for å gi overlegen energiretur og komfort. Ignite-skummet gir eksepsjonell demping som reduserer belastningen på føttene dine under golfspillet. Denne teknologien sikrer at du kan fokusere mer på spillet og mindre på føttene dine.

En annen bemerkelsesverdig funksjon i Puma Ignite Elevate Golfsko er dens unike grep og stabilitet. Sålen på skoen er utstyrt med en unik Tornado Cleat som gir utmerket grep på golfbanen. Dette gir deg tilliten til å svinge klubben med full kraft uten å bekymre deg for å miste fotfestet. I tillegg bidrar den integrerte støtten i mellomfoten til å gi økt stabilitet under golfspillet.

Puma Ignite Elevate Golfsko er ikke bare funksjonell, men også stilfull. Denne golfskoen og dens moderne og sporty design vil sikkert tiltrekke seg blikket til de andre golfspillerne. Så mens du forbedrer golfspillet ditt med disse skoene, kan du også se bra ut.

Til tross for alle disse avanserte funksjonene og teknologiene, er Puma Ignite Elevate Golfsko utrolig lett. Dette bidrar til å redusere trøttheten i føttene og bena dine, slik at du kan fortsette å spille golf lengre.

Puma Ignite Elevate Golfsko er et produkt som setter golfspillerens behov først. Enten du er en seriøs konkurransespiller eller en avslappet hobbygolfspiller, vil disse skoene gi deg den komforten, stabiliteten og ytelsen du trenger for å utmerke deg på golfbanen. Deres slitesterke konstruksjon sikrer at de vil vare lenge, noe som gir deg utmerket verdi for pengene.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.