Legg til i handlekurven
Tilbud!

Puma Scend Pro Løpesko Herre

Opprinnelig pris var: kr 898.Nåværende pris er: kr 555.

-38%
Puma Scend Pro Løpesko Herre
Puma Scend Pro Løpesko Herre kr 898 Opprinnelig pris var: kr 898.kr 555Nåværende pris er: kr 555.
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Puma Scend Pro er en av Pumas mest spennende nye ytelsessko. Denne modellen er bygget på samme såle som Run PUMA løpesko, akkurat det du trenger for å løpe raskt og langt. Yttersålen er laget av vårt Protread-gummi som gir holdbarhet og utmerket trekkraft uansett hvor du løper. Verktøyet har en dristig malinglinje for påfallende farger, og er utstyrt med rikelig med demping.

Overdelen av Scend Pro er pustende og komfortabel med et stort utvalg av mesh-materialer. Hælen på denne modellen er fremhevet av en komfortkrage for rikelig låsing og komfort under treningsøkten din. FORMSTRIP er fremtredende på begge medial- og lateralsider av skoen for unik merkevarebygging og spennende fargevalg. Denne material oppdateringen har en forhøyet konstruert strikkemateriale for ytterste komfort og ytelse​.

Oppdater skotøyet ditt med disse løpeskoene som har en snøring og en holdbar gummisåle. Denne skoen har en snøring for sikker og individuell passform. Overdelen er laget av tekstil som tillater god luftsirkulasjon for å holde føttene tørre og komfortable. Den innvendige tekstilforingen gir en myk og behagelig følelse. Gummisålen er robust og slitesterk, og gir god trekkraft på ulike overflater. Disse skoene er importerte, noe som vitner om deres høye kvalitet og pålitelighet​​.

Denne skoen er designet for å gi deg det lille ekstra på løpeturen, uansett om du skal løpe kort eller langt, raskt eller rolig. Den er både stilig og funksjonell, og vil gi deg det lille ekstra du trenger for å nå målene dine. Med Puma Scend Pro på føttene er du klar for nye løpeutfordringer.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Hjemmetrening