Tilbud!

Calvin Klein Wide Leg Bukse

kr 769

-23%
Calvin Klein Wide Leg Bukse
Calvin Klein Wide Leg Bukse kr 769
Bare 10 igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Bomull 72%
• Polyester 28%

Calvin Klein, et ikonisk navn som har definert motebransjen i flere tiår og de fortsetter å overraske oss med CK Sport, deres nyeste linje av sportstøy. Med denne linjen kombinerer Calvin Klein elegant estetikk med tekniske finesser for å gi deg klær som ikke bare følger bevegelsen din, men også sørger for at du ser godt ut både under treningen og etterpå. CK Sport representerer den perfekte fusjonen mellom mote og funksjon og blant disse overlegne produktene finner vi den fantastiske Calvin Klein Wide Leg buksen.

Å finne det rette sportstøyet kan ofte være en utfordring spesielt hvis man leter etter noe som kombinerer komfort, funksjonalitet og stil. Denne buksen har blitt designet med nettopp dette i tankene. Den har en herlig bomulls-terry blanding noe som gir en utrolig myk og behagelig følelse mot huden. Med 72% bomull og 28% polyester garanterer buksen deg holdbarhet og elastisitet slik at du kan være trygg på at den holder seg bra, selv etter mange intense treningsøkter.

For de av oss som driver med intens trening er en av de største bekymringene ofte svette. Med denne buksen trenger du ikke bekymre deg. Den er spesiallaget med fukttransporterende egenskaper som effektivt trekker bort fuktighet fra huden slik at du forblir tørr og komfortabel gjennom hele treningsøkten.

Designet er preget av en avslappet passform som gir god bevegelsesfrihet, og en vid benåpning noe som tilfører et moderne og stilrent uttrykk. Buksens elastiske midjeband med justerbar snor sørger for at den sitter godt på plass uansett intensiteten på aktiviteten du driver med. Elegante rørledningsdetaljer på forsiden gir den det lille ekstra.

Selvfølgelig ville det ikke vært en autentisk Calvin Klein-bukse uten den kjente logoen. På baksiden av buksen vil du finne en tonal Calvin Klein-logo bokstavelig talt som ytterligere bekrefter produktets autentisitet og verdenskjente design.

Selv om buksen er designet med sport i tankene er dens stil og komfort så overlegen at den også er perfekt for avslapning eller til og med en uformell dag ute. Den representerer en universell appell som bare Calvin Klein kan tilby.

Vår modell 1,76 m høy og har på seg en størrelse S. Dette bekrefter at buksen er tro mot sin størrelse og gir deg selvtilliten til å velge den størrelsen som passer best for deg uten bekymring.

Og når det kommer til vedlikehold, er denne buksen så uproblematisk som mulig. Den kan maskinvaskes og tørkes ved lav temperatur, slik at du kan beholde den frisk og klar for neste treningsøkt uten stress.

Så hvis du ser etter en bukse som kombinerer det beste fra to verdener – mote og funksjonalitet – trenger du ikke lete lenger. Calvin Klein Wide Leg bukse fra CK Sport-linjen er det selvsagte valget for den moderne, motebevisste individet som også verdsetter komfort og kvalitet.

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo