Tilbud!

Calvin Klein Medium Impact Sports-BH

kr 599

-25%
Calvin Klein Medium Impact Sports-BH
Calvin Klein Medium Impact Sports-BH kr 599
14 Igjen på lager!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 73%
• Elastan 27%

Calvin Klein fortsetter å imponere med deres nyskapende kolleksjon, CK Sport, en innovativ serie med treningsklær designet for å se bra ut og føles enda bedre. Produktene i CK Sport-serien er ikke bare elegant i design, men også eksepsjonelle i tekniske detaljer som øker ytelsen under treningen. Blant de mange velutformede produktene i denne linjen, står Calvin Klein Medium Impact Sports-BH ut med sin perfekte blanding av stil og komfort.

Dette er en sports-BH som gir medium støtte og er ideell for en rekke aktiviteter. Den har et høyt halsdesign som gir en behagelig passform, samtidig som den holder deg trygg og støttet under trening. Den er laget med en teknisk strekkblanding som gir en myk og behagelig passform som beveger seg med kroppen din. Dette gjør den til det perfekte valget for enhver kvinne på farten, uavhengig av treningstypen hun foretrekker.

En av de mest imponerende egenskapene ved Calvin Klein Medium Impact Sports-BH er det banebrytende Future Form stoffet. Dette stoffet er formet på en måte som gir myk, fleksibel støtte som en bøyle-BH, men uten selve bøylen. Dette betyr at du får all støtten du trenger, men uten ubehag som ofte kommer med bøyle-BH-er.

Videre er denne sports-BH-en utstyrt med en fukttransporterende og avkjølende teknologi. Denne teknologien er utformet for å absorbere svette og avkjøle kroppen din under trening. Dette hjelper deg å holde deg tørr, komfortabel og fokusert på treningen din, uansett hvor intens den måtte være.

Calvin Klein Medium Impact Sports-BH har også uttagbar polstring. Dette betyr at du kan tilpasse BH-en til å gi den rette mengden av dekning og støtte du trenger. Dette er en funksjon som er svært verdsatt av mange kvinner, da det gir dem muligheten til å tilpasse passformen og følelsen av BH-en til deres individuelle behov.

Denne sports-BH har også et pustende mesh racerback-design som tillater maksimal luftsirkulasjon. Dette bidrar til å holde deg kjølig og komfortabel gjennom hele treningsøkten. Det sømløse designet gir også ekstra komfort ved å eliminere irritasjon som kan forårsakes av sømmer.

Designelementer fortsetter å skinne med Calvin Klein sin gummierte merking på siden. Denne subtile, men likevel slående detaljen gir et preg av luksus og distinksjon som Calvin Klein er kjent for.

Modellen vår er 1,76 meter høy og bruker størrelse S. Sports-BH-en er laget av 91% nylon og 9% elastan, noe som gir en elastisk og holdbar kvalitet som vil vare gjennom mange treningsøkter. Denne sports-BH-en kan vaskes i maskin, men skal ikke tørkes i tørketrommel. Den passer sant til størrelse, så du kan være trygg på at den vil passe som forventet. Calvin Klein Medium Impact Sports-BH er stolt laget i Vietnam.

Alt i alt, er Calvin Klein Medium Impact Sports-BH en imponerende kombinasjon av stil, komfort og tekniske detaljer. Den gir deg den støtten og komforten du trenger under trening, uten å ofre det sofistikerte og elegante utseendet Calvin Klein er kjent for. Uansett om du er en erfaren atlet eller bare begynner reisen din med fitness, er denne sports-BH-en et must i treningsgarderoben din.

Brand

Calvin Klein

Calvin Klein er et globalt mote- og livsstilsmerke som ble grunnlagt i 1968 av den amerikanske motedesigneren Calvin Klein og hans forretningspartner Barry Schwartz. Merket er kjent for sine minimalistiske og sofistikerte design, og har blitt en pioner innen moteindustrien gjennom sine ikoniske jeans, undertøy, parfymer og reklamekampanjer. Med en dristig og progressiv tilnærming har Calvin Klein skapt et sterkt varemerke som appellerer til både menn og kvinner, og fortsetter å utvide sitt utvalg av produkter og samarbeid med kjente modeller og kjendiser for å forsterke sin status som et ledende motehus.
Calvin klein logo