Tilbud!

Puma Strong Tank

kr 289

-17%
Puma Strong Tank
Puma Strong Tank kr 289
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 50%
• Bomull 25%
• Viskose 25%

Puma Strong Tank er en av Pumas mest populære sports bh for kvinner. Denne tanken er laget av et mykt og elastisk materiale som gir deg en behagelig følelse. Tanken er designet for å gi deg full bevegelsesfrihet når du trener. Med Puma Strong Tank kan du trene med full intensitet, uten å bli begrenset av klærne dine.

Denne treningstanken er laget av et pustende materiale som sørger for at du holder deg tørr og kjølig under treningsøktene. Tanken har også en god passform som gjør at den sitter godt på kroppen uten å gli ned under treningen. Det er også et stilig Puma-merke på brystet som gir tanken et sporty og moderne utseende.

Puma Strong Tank er det perfekte valget for alle typer treningsøkter, uansett om du trener styrke eller kondisjonstrening. Tanken er ideell for både innendørs og utendørs trening, og den passer til alle slags kroppsformer. Den elastiske passformen gjør at tanken passer til alle kroppstyper, slik at du kan føle deg trygg og selvsikker når du trener.

En av de beste egenskapene til Puma Strong Tank er at den er svært holdbar og motstandsdyktig mot slitasje. Tanken tåler flere vask, og den holder seg like fin og elastisk som da den var ny. Dette betyr at du kan bruke tanken i lang tid uten å måtte bekymre deg for at den mister passformen eller fargen.

Alt i alt er Puma Strong Tank en fantastisk sports bh som gir deg full bevegelsesfrihet og god støtte under treningsøktene. Tanken er laget av høykvalitetsmaterialer som sørger for at den holder seg fin og elastisk over tid. Hvis du er på jakt etter en stilig og funksjonell sports bh som du kan bruke til alle typer trening, så er Puma Strong Tank det perfekte valget for deg.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.